Golf & Mike

7. srpna 2010 v 19:19 | Arsi(Překlad Thera) |  Golf & Mike
Takže přináším vám info o tehle dvojici zpěváků!

Golf & Mike

Golf-Mike jsou Tahjské pop duo (v některých písních se objevují prvky hip-hopu nebo rapu) Pichaya "Golf" Nitipaisalkul a Pirat "Mike" Nitipaisalkul jsou bratry.
Pracují pod jendou z největších nahrávacích společností v Thajsku "GMM Grammy" Řadí se jedny z nejúspěšnějších hudebníků v Thajsku.

Golf se narodil 20.2.1987 a Mike 19.12.1989 a je tedy nejmladším synem z rodiny. Dohromady čtyři bratři mají ještě jednu sestru, Ying (nar.1992), nejmladší členku rodiny. Oba bratři stále studují na Mahiol University International College.


Historie:

2002-2005
V roce 2002 měli GM jeden z prvních koncertů pod GMM Grammy spolu s Hideaki Takizawa, Jimmy, Kat-Tun, Ya-Ya-Yah, A.B.C., Five aj.


 V roce 2004 se účastní fest ivalu "Bird Thongchai McIntyre's For Fan Fun Fair Concert". Poté otevírají svůj fanklub.
Ke konci roku 2004 se GolfMike účastní "Tokyo International Forum" jako speciální hosté. V tom samém roce vydávají singl "Epilogue"


V roce 2005vydávají první album "GolfMike" Jako první singl byl vybrán taneční "Bounce" a stává se thajským trhákem. Mezi další "bomby" se řadí "Ruang Lek kaung Tur", "Ta Dok Lee" a "Epilogue"

2006

V červnu 2006 vyhráli Best Breakthrough Artist from the Channel [V] Thailand Music Video Awards 2006
Na konci srpna mají GM společný koncert s Chin, Guy a jinými a krátce na to vydávají album "10 Club"

V září mají velký koncert "The Show Must Go On Concert by Golf-Mike" v Impact Arena. Koncert byl jeden z prvních kde hráli společně s japonskými hudebníky(Arashi Family)
Poté Golf-Mike pracují na dalším albu.
Ke konci roku 2006 vydávájí další album "365Days with Golf-Mike" Album obsahovalo i velmi oblíbený song "Kaub Koon Young Noi Pai".

2007
Na začátku roku 2007 vychází jedno z nejlepším alb "One by one" První song s videem"Fight for you" je dodnes jednou z nejoblíbenějších písní.
Dalším trhákem byl sing "Sexy Girl", první vydaný song , který Golf napsal.
13.3.2007 vítězí GolfMike v Thailand's Entertainment Reporter Association in the Star Entertainment Awards 2007 v kategorii nejlepších skupin.
V červnu 2007 je vydáno první japonsky nazpívané album "Nippon Ai Ni Ikuyo". Po dvou měsících vychází další japonské album "RIN".
V září 2007 se účastní Asia Song Festival.
Chvíli poté vychází další verze alba One by One.

2008

Golf s Mikem dostávají role v Thajském seriálu Ubat Ruk Kaam Kaub Fah. Později toho samého roku vydávají "mini-best-of" nazvané "The Greatest Hits". V prosinci 2008 vydávají třetí album "R3ady", které obsahovalo speciální verze songlu Let´s get up. Golf napsal songl "My Superstar" a Mike "You"

2009

Ze začátku roku vydávají první čínsky nazpívané album Ready2. Poté mají GolfMike koncert společně s Saranyu. Od října do listopadu mají GM první Thajské tour. V průběhu tour stihli natočit společně napsaný song Let´s play together, který zazpívali ve finále v Bankoku.


Diskografie:

Thaijská
• 2005: Golf-Mike
• 2007: One By One
• 2008: GET R3ADY
Japanese
• 2007: RIN (凛)

Speciály
• 2006: 10 Club (as G-JR, a collaboration with other G-Junior artists)
• 2006: 365 Days With Golf-Mike
• 2009: One By One (Korea edition)
• 2009: GET R3ADY 2 (Chinese - Malaysia edition)
• 2009: Mai Pid Chai Mai Tee Rak Tur (Love Beyond Frontier OST)

Kompilace
• 2007: Golf Mike Music Box Collection
• 2008: Inspiration Greatest Hits (Malaysia edition)
• 2008: Golf-Mike: Diary Hits

Singly
• 2005: Tong Ther Tao Nun (I'll Never Live Without You)
• 2005: Kon Kon Deaw Kun
• 2006: Fever to Future (フィーバーとフューチャー) - GYM
• 2007: Nippon Ainiikuyo (ニッポンアイニイクヨ)
• 2009: Let's Stay Together
• 2010: Brighter Day (Klear featuring Golf Pichaya)

DVD

• 2006: Let's Bounce Concert
• 2006: The Show Must Go On Concert by Golf-Mike & Friends
• 2007: One By One Concert
• 2008: Golf Mike Get Ready Concert
• 2009: The Closer Golf-Mike National Tour Concert


Přidám i pár písniček zmiňovaných v textu:
Let's get up

Fight for you:

EPILOGUE:


Ta Lok Dee:


Kaub Koon Young Noi Pai:

Sexy Girl:

My Superstar:

You:

A pár fotek:
golf and mike
golf and mike 2
golf and mike 3
golf and mike 4
golf and mike 5
GOLF:
golf
golf 2
golf 3
Golf
Golf
Golf


MIKE:
Mike
Mike2
Mike
Mike
Mike
Mike




NEKOPÍROVAT!!
Přeložila Thera!!


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Bella Princesa Bella Princesa | Web | 7. srpna 2010 v 19:21 | Reagovat

awoj! mrkni sa na moj blog! ps. ty ho mas super!

2 mw-diamondcats mw-diamondcats | 7. srpna 2010 v 19:22 | Reagovat

Přidej si nejlepšího moderátora televize óčko na FB :-)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1242965186

3 Ryo Pukkas Ryo Pukkas | Web | 7. srpna 2010 v 19:31 | Reagovat

Jaj! Hledat fotky Golf-a, to je jak za trest. Furt ti to vyflusává golfovej míček... :3

4 Thera Mono Thera Mono | Web | 10. srpna 2010 v 7:35 | Reagovat

Ta poslední společná je boží *-* Mike to zabil

5 Arsi Arsi | Web | 10. srpna 2010 v 16:25 | Reagovat

[4]: Jj...že tam je tam hezkej? ^^

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama